Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Τρείς χοντροί και ένα ντιβιντί!

Είμαι ένα μικρό χελωνάκι χωρίς όνομα, τα μικρά χελωνάκια δεν έχουν όνομα!

Τον τελευταίο μήνα επικρατεί ένας κακός χαμός στην τηλεόραση με έναν καλό χοντρό κύριο που πήγε να απλώσει την μπουγάδα του σαν καλή νοικοκυρά και τελικά βρέθηκε ανάσκελα να κοιτάει τα αστέρια. Δεν είναι και πολύ έξυπνο βραδιάτικα να απλώνεις ρούχα γιατί μπορεί να συμβούν τέτοιες ζημιές, αν και απ' ότι έμαθα άπλωνε ρούχα το βράδυ για να μην τον βλέπουν οι γείτονες και αμφισβητούν το πόσο άντρας ήταν. Μάλιστα επειδή φοβόταν μήπως για κάποιον λόγο σαν αυτόν τον πούνε ντιντί φρόντιζε κάθε γυναίκα (τυφλή, στραβή, χαζή ή όλα αυτά και παραπάνω μαζί) που επιθυμούσε να συνάψει σχέση να τα γράφει σε βίντεο ώστε όταν έρθει η καταραμένη εκείνη στιγμή να μπορεί να αποδείξει πόσο άντρας είναι. Και έτσι έγινε λοιπόν! Μόλις μαθεύτηκε ότι αυτός ο καλός χοντρός κυριούλης, που απ' ότι άκουσα ήταν γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Πολιτισμού, έπεσε από το μπαλκόνι του κάνοντας μπουγάδα η φίλη του έτρεξε από κανάλι σε κανάλι να δώσει το βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι άντρας και όχι καμιά νοικοκυρά που... το πάει το γράμμα!
Τα κανάλια όμως επειδή είναι κακά και θέλουν όλους να τους βγάλουν σκάρτους δεν δέχθηκαν να δείξουν το βίντεο. Ευτυχώς που βρέθηκε ένας καλός κύριος (και αυτός χοντρός) και για ένα συμβολικό πόσο πήρε το βίντεο για να δείχνει σιγά σιγά αποσπάσματα από αυτό μπας και αποκαταστήσει την φήμη του άλλου χοντρού κύριου.
Εν τω μεταξύ ένας πολύ καλός φίλος του χοντρού κυρίου που έπεσε που τυχαίνει να είναι πρωθυπουργός έχει γίνει έξαλλος με αυτήν την υπόθεση γιατί τόσο καιρό τα κανάλια ασχολιόταν με εκείνον και τώρα νοιώθει ότι ο χοντρός φίλος του, του έκλεψε την παράσταση με την επεισοδιακή του τούμπα. Γι' αυτό άρχισε να πηγαίνει ταξίδια πότε στην Τουρκία και πότε στην Ινδία για να τραβήξει τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω του, χωρίς να τα καταφέρνει οπότε το πήρε απόφαση και κάνει αυτό που κάνει πάντα τρώει, χοντραίνει και βλέπει τηλεόραση!

Ο Θανάσης τον τελευταίο καιρό είχε πάθει κάτι. Το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί και τη μέρα κλεινόταν στο δωμάτιό του. Έβγαινε μερικά βράδια αλλά και πάλι στο σπίτι φερόταν πολύ περίεργα. Μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και ότι περνάει μια φάση που θα του περάσει. Επίσης μου είπε ότι καμιά φορά πρέπει να φτάσεις στον πάτο για να επανέλθεις δυνατότερος στην βαρεμάρα της καθημερινότητας. Αυτό μάλλον είναι δικαιολογίες γιατί κάθε φορά που πλησιάζει η εξεταστική κάτι τέτοιες φάσεις περνάει αντί να περάσει κανένα μάθημα!

Περίεργοι που είσαστε εσείς οι άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: